Vibratorer effektiva sexleksaker

Vibratorer är den mest effektiva sexleksaken när det kommer till orgasmning, och du behöver inte vara någon annan än dig själv. Eftersom de kan användas ensamma eller tillsammans med en partner är vibratorer ett bra sätt att lägga till lite extra spänning till ditt sexliv. Vibratorer stimulerar med hjälp av vibrationer, och finns i många olika former som både kan stimulera klitoris och G-punkten, ibland samtidigt. Dildon är världens äldsta kända sexleksak, som fanns redan på stenåldern. Vibratorer kom dock först senare, men idag är de vanligtvis den första typen av sexleksak som folk blir bekanta med. Vissa modeller har idag vibrationshastighetskontroll och andra har en mängd olika vibrationsmönster. Vibratorer finns även i en mängd olika material och därför är det viktigt att du hittar den som passar dina önskemål och behov.

Namnet på vibratorn antyder vanligtvis hur den stimulerar, men vissa är också namngivna för hur de ser ut.

Om detta låter som något för dig hittar du här ett stort utbud av tysta vibratorer.

Hitta den bästa vibratorn

Det är väldigt individuellt vilken typ av vibrator du är inne på. Många har en förkärlek för Rabbit vibratorer, som stimulerar både G-punkten och slidan invärtes, och klitoris externt med hjälp av vibrerande ”kaninöron”, som den är uppkallad efter. Många känner till detta från Sex and the City, där en av huvudkaraktärerna använder sig av det.

En annan populär vibrator från samma serie är Hitachi Magic Wand, som ger mycket intensiv stimulering av klitoris. Detta utvecklades ursprungligen för kroppsmassage, men det blev snart populärt bland kvinnor av andra skäl.

Nyare vibratorer har dock gått om båda dessa. Nu hittar du även vibratorer som fungerar utan vibrationer. Istället använder den lilla örontermometerliknande vibratorn en form av lufttryck. På så sätt kommer du inte i kontakt med själva vibratorn som med en traditionell.

För att använda en vibrator måste du först bestämma vilken typ av stimulering du vill ha. Om du vill fokusera på klitoris, leta efter en vibrator med en liten, rundad spets. För vaginal stimulering kan du välja en leksak med ett längre och tunnare skaft. Det kan vara en bra idé att använda lite glidmedel på kroppen eller själva leksaken. Detta kommer att bidra till att minska friktionen och göra upplevelsen mer bekväm.

Du behöver inte bryta banken för att få vibratorer. Du kan enkelt hitta en bra, billig, liten vibrator som uppfyller syftet. Här finns till exempel de vibrerande äggen som finns från 100 kronor och uppåt. Även de klassiska vibrerande dildos kan köpas för en liten summa pengar. Så du kan enkelt få en snygg vibrator och få alla orgasmer du vill ha. Dina nya vibratorer kommer att bli dina bästa vänner.

Det finns därför många olika modeller och du kan med fördel gå på upptäcktsfärd bland det stora utbudet där du garanterat hittar en som möter dina önskemål och behov.